БГ Барби влиза в Ергенът! Само че не в този, а

...
БГ Барби влиза в Ергенът! Само че не в този, а
Коментари Харесай

Вече е плашещо! Българското Барби влиза в Ергенът?

БГ Барби влиза в " Ергенът "! Само че не в този, а в идващия. Притежателката на най-големите устни в света има желание да нападна най-коментирания риалити формат по родните малките екрани. Изкусителната бургазлийка Андреа Иванова, която изуми света с големите си устни и закупи популярност на всички континенти, в този момент следи с интерес протичащото се с " ергенина " Евгени.

" Той ми харесва повече от Виктор, който беше първият ерген, тъй като е по-интелигентен и описа забавни неща за себе си. Ще бъде ужасно като прекарване. Вероятно ще е доста изморително и напрягащо със фотоси от заран до вечер. Трябва устойчивост, само че ще се оправя ", безапелационна бе пред вестника русокосата хала, за която преди дни писаха медии от Тайланд, Англия и Испания.

Подготовката за " Ергенът " минава през рекордна 34-а вливка на хиалурон в устните, която Барбито ще си направи по проект в понеделник (27 февруари). Както " България Днес " писа, последната 33-а инжекция бе в края на януари.

Наред с това завършващата немска лингвистика в Софийския университет студентка залага стремително и на смяната на скулите на лицето си. След вливката Андреа ще си инжектира и по-твърд хиалурон в тях, с цел да изостри формата им. За двете операции бургазлийката ще се бръкне общо с 1400 лв., с което сметката й по превръщането й в жива кукла Барби ще надвиши 40 бона.

Андреа насочи и съвет към екипа на " Ергенът " да разчупят с по-различна конюнктура и атмосфера, защото и във втория сезон на риалити предаването те се припокриват с първия. А на феновете остава да изчакат до третия сезон на паметното издание, защото второто към този момент е снимано и Андреа ще кандидатства за идващото, трето издание на предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР